Herbeleef Flight69

aftermovie

AFTER MOVIE

Aan al het moois kwam toen een eind. En wat was Flight 69 een geweldig feest in 2010.

Tijdens het weekend van 27 november 2010 bezochten meer dan 3500 bezoekers een van de mooiste en meest spraakmakende Theme Dance Events van Europa. De 1ste editie van Flight 69 was er een om nooit meer te vergeten. Een magische locatie, prachtige decoratie, meer dan 30 deejays en vooral het beste publiek ter wereld!

Dit alles kan je nu herbeleven door op onderstaande link te klikken: https://www.youtube.com/watch?v=iqf6l0QNSNU

Voor al wie aanwezig was, is deze after movie een ultieme souvenir van een onvergetelijk weekend. Voor wie Flight 2010 gemist heeft, is dit party-report een perfecte ingrediënt om zich op te warmen voor een nieuwe editie die in 2017 zal gaan plaats vinden! Wordt vervolgd…

Geef een reactie