Le Couchon

Le Couchon

HEB JE WAT TE VIEREN?

Le Couchon, pretendeert passie en decadentie samen te brengen, en we geven het toe, dat triggerde ons als organisatie. Toevallig zijn dat 2 woorden die perfect matchen met de SDC World Party.

De Prosecco Rosé van het Belgische merk Le Couchon is van beide doordrongen en dat weten onze papillen wel te smaken. Decadente feesten, uitbundige soirées, alles is mogelijk, wij geven alvast mee dat wij altijd kunnen!

Dit decadente drankje is dan ook niet toevallig ontsproten aan het brein van modeontwerper Yvan Berthels, die eerder ook al extravagante poefs op de markt bracht voor de betere clubs en bars. Ideaal om even op te verpozen na het 7de glas Prosecco, of hoe beide mekaar perfect kunnen aanvullen.

Een prachtige stijlvolle fles met vlinder in de afbeelding maakt het geheel compleet en zorgt ervoor dat je met stijl deze fles kan bovenhalen. Verkrijgbaar in brut of rosé vind je vast wat naar je smaak.

Le Couchon Brut Prosecco DOC

De Brut Prosecco van Le Couchon gekenmerkt door een lichte strogele kleur, een rijk en geurig bouquet en een delicate droge smaak met een licht aromatische maar aangenaam bittere ondertoon.

Le Couchon Rosé Extra Dry

Le Couchon Rosé heeft een subtiele fruitige geur, met een boeket van rozen en kleine bosvruchten waaronder aardbei of framboos.

De fles is verkrijgbaar bij de exclusieve clubs en trendsettende restaurants Worldwide.

Verkrijgbaar aan de bar tijdens ‘SDC World Party’

Geef een reactie