WELGEMEENDE EXCUSES

Sorry1

Wij willen allereerst iedereen bedanken voor jullie aanwezigheid afgelopen zaterdag. Helaas moeten wij ons ook oprecht excuseren voor een aantal punten die vanuit de locatie niet verliepen zoals zou moeten. Zo was het aan het begin van de avond chaos bij de barren en ook de doorloop verliep niet zoals gewenst.

Het was voor ons allemaal wennen op deze nieuwe locatie en dat was te merken. We kunnen nu voor een volgend feest deze punten tackelen, en zorgen dat er een feest wordt neergezet waar alles tot in de puntjes klopt zoals jullie van ons gewend zijn.

Wij zullen aan het eind van de week uitvoerig hierop terug komen met een uitgebreide verklaring! We zullen eerst met Central Studios uitvoerig de MIN punten moeten bespreken want die waren ruimschoots aanwezig!

Vertrouwende jullie voorlopig voldoende te hebben geinformeerd, verblijven wij,

Met vriendelijke groet,

De organisatie van de SDC World Party

16 thoughts on “WELGEMEENDE EXCUSES

 1. De locatie zag er ongezellig uit. Alsof we een sporthal binnen liepen. De aankleding was waardeloos. Pas thuis hoorde ik dat er speelruimtes waren. De rookruimte was een aanfluiting. Een vette onvoldoende

 2. idd een zwaar gemiste kans terwijl als je ziet welke namen er bij stonden crazyland little sins die toch bekent is met central studio’s.En ook wat betreft het leuke kadootje aan het einde van de avond een tas met inhoud alleen als je dan hoort dat er bij jou niet in zat wat er wel in hoorde te zitten maar wel 30 flyers van diverse feesten krijg je toch ff een grrrrr momentje.Dan is er heel wat te verbeteren.Hebben het wel naar onze zin gehad want feest maak je toch zelf maar hadden er wel meer van verwacht.

 3. alle begin is moeilijk toch, verder vond ik het een leuk feest, wel jammer dat wij als VIP niet de cd hebt gekregen die we wel zouden krijgen volgens de flyer. Net als niets gemerkt van hetgeen geregeld zou worden voor de bracelet houders die eigenlijk korting zouden hebben maar wat niet goed gegaan was volgens een mailwisseling die ik met jullie had

   1. dan heb je het over bar en dergelijke. Daar had ik niet de problemen mee. Ik zou graag alsnog voor mij en de 2 personen die beide ook VIP gast waren alsnog de CD ontvangen. Daar heb ik tenslotte voor betaald

 4. fijn te lezen dat niet alleen voor de bezoekers een teleurstelling was.
  Wij hadden ons echt verheugd op een Classy avond maar bij de ingang ging het al mis, de vip ingang was niet duidelijk uiteindelijk hoorde we iemand zeggen dat rechts de vip ingang was en toen waren we snel binnen maar binnengekomen stonden we weer achter een lange rij voor de lockersleuteltjes. Welkomst drankje in onze handen gedrukt terwijl we onze weg baanden in het overvolle lockergedeelte, echt veel te krap. Vervolgens in een lange saaie rij voor de muntjes. Eindelijk konden we het feest betreden. Het leek wel of we op de kamasutrabeurs terecht waren gekomen verder lopend troffen we dan de grote zaal, een grote ruimte waar totaal geen sfeer was. We baanden onze weg verder naar de bar, na een half uur in de rij te hebben gestaan kregen we te horen dat de witte wijn helaas al op was, het was verdorie pas 23:00 uur. Dan maar proberen in de vip ruimte ook daar echter zonder resultaat. Al met al hebben we wat leuke uurtjes beleefd maar dat was niet te danken aan de organisatie van het feest maar aan de gelukkig mooie en leuke mensen die ook naar het feest gekomen waren. Alle met dezelfde verwachting die helaas al bij binnenkomst in duigen viel. De muziek stond echt veel te hard, je kon elkaar nauwelijks verstaan, de rookruimte was saai, zonder muziek en veel te klein. Als vipgast heb ik weinig van het vip mogen ervaren, ik vond het nou niet bepaald speciaal. Verder werd er ook niet echt op de dresscode gelet, er liepen zelfs mannen op sneakers rond.
  Toen we weer naar buiten gingen vroeg ik of ik de muntjes die ik nog overhad kon inleveren want ik had ze helaas niet kunnen gebruiken omdat de drankjes die ik wilde bestellen steeds op waren. Maar ook dat kon niet, nee ik moest die 10 munten maar weggooien want een volgende keer konden ze ook niet gebruikt worden. De prijs kwaliteits verhouding was ver te zoeken, al met al heb ik voor een paar uurtjes teleurstelling veel te veel betaald.
  Het mooie en en sexy plubkiek was de vlag op de modderschuit, maak er de volgende keer een prachtig jacht van!!

 5. Goed dat jullie dit zo op pakken. Er was inderdaad heel erg veel ontevredenheid op de vloer. Om 23.30 uur was de wijn en meerdere drankjes al op, en toen moest het feest nog beginnen….
  Wij hebben ons verder wel vermaakt maar vonden dit toch ook wel een dieptepunt van het feestje…
  Ook weinig plek waar je even de beentjes en voetjes kon laten rusten. De love lounge was overvol dus ook daar niet even een plekje om even uit te rusten.
  Hopen dat (sowieso de drank en bardiensten) het bij een volgende editie beter is geregeld!
  Liefs

 6. De entree was al chaos. De lockers werden verschoven terwijl je erin bezig was. Op de lockers stonden volle glazen die dus gewoon over ons heen vielen. De beveiliger keek niet eens wat hij deed. De vipdecks waren belachelijk vol.
  Dresscode was grappig maar gala is gala, lingerie is lingerie en geen gewone kleding. Daar had best strenger op gereageerd mogen worden door de deurbitch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *