Compensatie!

VERKLARING  EN ACTIE DOOR ORGANISATIE

Alle opmerkingen die de laatste dagen door jullie gepost zijn zowel positieve als negatieve reacties op de verschillende forums nemen wij zeer ter harte. Het is niet erg om fouten te maken, maar wel om ze niet te erkennen! Wij hebben in bepaalde opzichten gefaald als organisatie en zijn ons daarvan terdege bewust. Daarom willen wij jullie compenseren bij een volgende SDC World Party.

Er is al zoveel geschreven dat wij als organisatie alle opmerkingen hebben geëvalueerd en garant zullen staan dat dit nooit meer zal gebeuren! Een gewaarschuwd mens telt immers voor twee…. Wij hebben als organisatie dan ook bepaalde inschattingsfouten gemaakt.en voor waar genomen dat de locatie Central Studios dit goed zou organiseren, zoals voldoende drank en verkorte wachttijden aan de bar. Niets was minder waar….

Vriendelijk vragen wij jullie het aantal overgebleven drankmunten met jullie naam en adresgegevens voor a.s. dinsdag 25 oktober op te sturen naar;

 

SDC World Party, ’T Woud 45 b, 3232 LN  BRIELLE.

Je ontvangt dan van ons nieuwe drankmuntjes en een korting op de entree bij de volgende SDC World Party! Korting op de entree geldt uiteraard ook voor de mensen die geen drankmuntjes meer in hun bezit hebben!

Wij  hopen dan ook op deze manier een tevreden voorstel te hebben gedaan en het vertrouwen te behouden als organisatie…..Fouten zijn vaak een kwestie van perspectief….nogmaals onze excuses voor dit ongemak verblijven wij,

Met vriendelijke groet,

De organisatie van SDC World Party

 

One thought on “Compensatie!

  1. Mooie handreiking, en fijn dat jullie het de volgende keer beter gaan aanpakken. Wij gaan dan maar voor de korting en het wijntje van het huis, wij hebben al onze munten bij vertrek aan anderen gegeven, in de hoop dat zij ze wel op zouden krijgen.
    Overigens hoop ik wel dat dresscode gehandhaafd blijft, want wat heb ik genoten van alle prachtig geklede mensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *