Laatste Super Early Bird tickets gaan de verkoop in!

SDC World Party gaat flink uitpakken op 14 april! Laatste 100 super early bird kaarten gaan nu de verkoop in !
 
SDC World Party, de naam zegt het eigenlijk al. Een exclusief event dat eens in de zoveel tijd georganiseerd wordt en waar bezoekers vanuit verschillende delen van de wereld voor naar Nederland afreizen. Een event dat je niet mag missen.
Waar anders kun je zo mooi en chic uitgaan als in de Central Studio’s in Utrecht? Het feest zit vol glitter en glamour en speciaal voor jullie staat er een welkomstdrankje klaar om gelijk in de mood te komen.

Nog meer dan de vorige editie zullen er verschillende partijen hosten op dit feest. Zo hebben we:

Crazyland :  Grootste en bekendste organisatie in de branche, bekend van Crazy Wonderland Festival, Royal Splash, Pleasure Island, Crazyland, BITCH, Booming Sexy New Year etc
Exceptionnel :  Zeer exclusieve party organisatie met classy events op mooie plekken in Nederland en BelgiĆ«, waaronder The Caves in Limburg.
SDC.com : World Leading Erotic Lifestyle platform met miljoenen vaste gebruikers over de hele wereld.
Kinky on The Beach (KOTB) :  Bekende organisatie in de kinky feesten. Zijn altijd uitverkocht
Secret Underground :  Organisatie die tegenwoordig zelfs op Ibiza feesten geeft
Partyplayers :  Club in Lelystad die elke maand vele bezoekers trekt
Miranda.nl : Het grootste erotische warenhuis gevestigd in Utrecht en Zeist, zal met haar mooie assortiment van onder andere Bobbi Eden ook aanwezig zijn op ons event.
Clubwear Company:
Tijdens deze Catwalk Editie zullen modellen op de catwalk schitteren in de mooiste, sexy kleding van merken zoals Noir Handmade, Me Seduce en Patrice Catanzaro. Tevens zal Clubwear Company met een stand aanwezig zijn vol spannende, classy outfits!
 
Speciale Actie !
Wij hebben speciaal voor jou een heel mooi aanbod. De Super early bird voor maar 32,50 euro! En daar krijg je een doses muziek , sfeer en entertainment voor.  Klik hier om jouw kaartje te bemachtigen en ga voor safe.
Er zijn nog maar 100 super early bird kaarten te koop voor slechts 32,50 en nog maar 45 super early bird VIP kaarten! Koop ze nu het nog kan! 
 
ticket voorbeeld site