Laatste Super Early Bird tickets gaan de verkoop in!

SDC World Party gaat flink uitpakken op 14 april! Laatste 100 super early bird kaarten gaan nu de verkoop in !
 
SDC World Party, de naam zegt het eigenlijk al. Een exclusief event dat eens in de zoveel tijd georganiseerd wordt en waar bezoekers vanuit verschillende delen van de wereld voor naar Nederland afreizen. Een event dat je niet mag missen.
Waar anders kun je zo mooi en chic uitgaan als in de Central Studio’s in Utrecht? Het feest zit vol glitter en glamour en speciaal voor jullie staat er een welkomstdrankje klaar om gelijk in de mood te komen.

Nog meer dan de vorige editie zullen er verschillende partijen hosten op dit feest. Zo hebben we:

Crazyland :  Grootste en bekendste organisatie in de branche, bekend van Crazy Wonderland Festival, Royal Splash, Pleasure Island, Crazyland, BITCH, Booming Sexy New Year etc
Exceptionnel :  Zeer exclusieve party organisatie met classy events op mooie plekken in Nederland en België, waaronder The Caves in Limburg.
SDC.com : World Leading Erotic Lifestyle platform met miljoenen vaste gebruikers over de hele wereld.
Kinky on The Beach (KOTB) :  Bekende organisatie in de kinky feesten. Zijn altijd uitverkocht
Secret Underground :  Organisatie die tegenwoordig zelfs op Ibiza feesten geeft
Partyplayers :  Club in Lelystad die elke maand vele bezoekers trekt
Miranda.nl : Het grootste erotische warenhuis gevestigd in Utrecht en Zeist, zal met haar mooie assortiment van onder andere Bobbi Eden ook aanwezig zijn op ons event.
Clubwear Company:
Tijdens deze Catwalk Editie zullen modellen op de catwalk schitteren in de mooiste, sexy kleding van merken zoals Noir Handmade, Me Seduce en Patrice Catanzaro. Tevens zal Clubwear Company met een stand aanwezig zijn vol spannende, classy outfits!
 
Speciale Actie !
Wij hebben speciaal voor jou een heel mooi aanbod. De Super early bird voor maar 32,50 euro! En daar krijg je een doses muziek , sfeer en entertainment voor.  Klik hier om jouw kaartje te bemachtigen en ga voor safe.
Er zijn nog maar 100 super early bird kaarten te koop voor slechts 32,50 en nog maar 45 super early bird VIP kaarten! Koop ze nu het nog kan! 
 
ticket voorbeeld site

Bekijk nu de vette Trailer van The Catwalk Edition!

3 Area’s
17 DJ’s
Shows en sexy dancers
1 spectaculair Lifestyle Event, georganiseerd door SDC.com, Crazyland en Exceptionnel.

Zaterdag 14 april is het zover, de tweede SDC World Party: The Catwalk Edition.
Mooie party people vanuit de hele wereld, de beste beats én shows.
Bekijk nu de trailer en kom alvast in de sfeer van dit niet te missen event!

 

3e Area op SDC World Party!

De kaarten vliegen de deur uit, daarom hebben we besloten om jullie te trakteren op een extra Area. We hadden al twee Areas voor jullie met top DJ’s, maar om het compleet te maken hebben we een derde toegevoegd!
Deze wordt gehost door Secret Underground en zorgt voor een Sexy, Vrouwvriendelijk Sound. Don’t miss it!

djgear

Compensatie verlengd!

Iedereen die bij de vorige editie aanwezig was kan niet t/m vandaag, maar t/m 20 januari gebruik maken van de discount-link die per mail verstuurd is.
Maak hier gebruik van, want deze editie wil je niet missen!

Geen link ontvangen, maar wel aanwezig geweest de vorige keer? Mail dan naar compensatie@sdcworldparty.com . 

Iedereen die het de vorige keer gemist heeft maar deze keer wel aanwezig wil zijn bij dit sexy lifestyle event kan online tickets kopen via deze website.

20161015_200 

Don’t miss it!

Get your tickets now!

We zijn zojuist klaar met het inrichten van de voorverkoop voor dit evenement. Doordat TicketScript is overgenomen door Eventbrite zijn tickets momenteel alleen via PayLogic en Primera beschikbaar. Hier wordt nog aan gewerkt. Excuses voor het ongemak.

Compensatie!

Zoals beloofd gaan wij de mensen die de vorige editie hebben bezocht een compensatie aanbieden in de vorm van een korting op toegang voor deze editie. Alle mensen die voor de vorige editie tickets gekocht hebben via PayLogic, TicketScript of Primera en daarbij hun email adres hebben opgegeven, krijgen binnenkort een email van ons met daarin 2 voucher codes en een link om deze te gebruiken. Deze code geeft een korting van €5,- op een regular ticket en is geldig tot en met 10 januari 2018.

Update: door enkele restricties zijn niet alle mails gearriveerd, mocht je bij de vorige editie aanwezig geweest zijn en GEEN mail ontvangen hebben (vooral gmail gebruikers), neem dan contact op met compensatie@sdcworldparty.com. Gebruik hiervoor a.u.b. het adres dat je toen gebruikt hebt om de tickets te bestellen. Heb je geen toegang meer tot de oude mailbox? Vermeldt dan het adres in de mail en we zoeken het op.

Het zat eraan te komen…

Op zaterdag 14 april 2018 vindt de tweede editie plaats van de SDC World Party met als thema ‘The Catwalk Edition‘.

Nadat de eerste editie als een groot succes gezien kan worden, kon een vervolg gewoon niet uitblijven, dus de voorverkoop zal een dezer dagen van start gaan.

Houd deze website dus goed in de gaten voor meer informatie!

 

EXTRA VIP kaarten!

Upgrade1

EXTRA VIP KAARTEN!

De bouw van het VIP Deck is gereed en pakt groter uit dan gedacht.  Hierdoor kunnen nog 75 extra kaarten verkocht worden!

Heb je een gewoon ticket, en wil je alsnog je ticket UPGRADEN naar een VIP TICKET? Deze extra VIP kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de avondkassa!

Dat kan…..de eerste 75 gelukkigen kunnen aan de kassa  dit kenbaar maken!